У Запоріжжі привітали спортсменок-призерок міжнародних змагань

Сьогодні, 14 червня, обласна влада нагородила подяками запорізьких спортсменок Еліну Сєлємєнєву та Олександру Шолохову, а також їхнього наставника – Анатолія Михайленка, засновника і керівника карате-клубу Concordia та президента Запорізької обласної федерації карате. Так обласна військова адміністрація відзначила чергові успіхи запорізьких каратисток на міжнародній арені, повідомляє «Відбудова. Запоріжжя».
У Запоріжжі привітали спортсменок-призерок міжнародних змагань

Лише за два місяці спортсменки привезли в Запоріжжя три медалі з міжнародних змагань. У травні Еліна Сєлємєнєва здобула бронзову нагороду на Чемпіонаті Європи з карате, що проходив у Хорватії. Ця нагорода стала першою для 21-річної запоріжанки у дорослій категорії, проте кількість юнацьких та молодіжних нагород спортсменки сягає майже сотні.


В червні Еліна Сєлємєнєва та Олександра Шолохова також отримали бронзові медалі на етапі Прем’єр Ліги WKF в Марокко.



Відповідаючи на запитання «Відбудови. Запоріжжя», тренер каратисток Анатолій Михайленко розповів, що в клубі вже відпрацьована методика тренувань, яка дозволяє досягати високих результатів навіть на міжнародних турнірах і яку можна використовувати для підготовки нових чемпіонів та призерів. Однак разом з тим підкреслив, що ключовою складовою перемог залишаються індивідуальні здібності та наполеглива праця самих спортсменів.




Клуб Concordia є приватним – майже всі витрати на утримання спортивного залу, тренування, підготовку до змагань, екіпірування, участь у змаганнях в Україні та за кордоном покриваються самим клубом, спортсменами та їхніми родинами.

Як зазначив Анатолій Михайленко, однією з найважливіших потреб спортсменів на сьогодні є тренувальна база та її облаштування тренажерами – оскільки більшість коштів витрачається на участь у змаганнях, ресурсів на це майже не залишається.
Добавлено: 14-06-2024, 20:14
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх