В Запорожской области закопали послание будущим поколениям

В честь празднования Дня города жители Мелитополя в центре города заложили Послание грядущим поколениям мелитопольцев.

Читайте наши новости в Facebook

По информации пресс-службы Мелитопольского горсовета, вчера, 28 сентября, в рамках торжественного мероприятия в ДК им. Т. Г. Шевченко было зачитано Послание к Мелитопольцам 2014 года. Текст, запечатанный в капсулу, было решено заложить возле стелы, посвященной 200-летию города.

«Послання поколінню мелітопольців 2114 року
 
Шановні нащадки, чуєте, як дихає історія, як вкарбовується в ваші серця її голос?

З Днем міста славетні мелітопольці, з трьохсот тридцятою річницею  доблесний наш, орденоносний, улюблений і незрівняний  Мелітополь!  

Так приємно і приголомшливо вітати тебе майже через сторіччя!  

Вам, нашим нащадкам, заглянути у минуле простіше ніж нам у майбутнє. Але ми маємо змогу мріяти і сподіваємось, що наші мрії обов’язково здійсняться.

На межі тисячоліть, у непрості для нашого народу часи ми прагнемо мирного життя, сповненого гідності, людяності, духовних цінностей та справедливості.

Ми боремось за право самостійно розбудовувати демократичну державу, зі зброєю в руках захищаємо її незалежність, єдність і територіальну цілісність, шануємо славетні здобутки наших предків, доблесну Хортицю, яка подарувала нам Конституцію Пилипа Орлика та звання гордого,  суверенного народу.

Шановні нащадки, ми віримо, що сто років, які нас розділяють, стануть роками інтенсивного розвитку Мелітополя.

Що ви абсолютно добровільно,  тільки тому, що так відчуваєте будете піклуватися про долю рідного міста, зміцнювати його своєю працею.

Любіть Мелітополь всією душею! Хай ваші мрії та плани будуть більш масштабними і величними ніж наші, адже історія  третього тисячоліття ще не написана, вона тільки починається!

Нехай щастя, любов і достаток живуть  у кожному вашому домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх вас у згуртовану і небайдужу громаду.

Миру і процвітання тобі, Мелітополь!!!!!», - говорится в тексте послания потомкам.
Добавлено: 29-09-2014, 08:46
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх