Зробити дітей щасливими: Для діток з обмеженими можливостями в Енергодарі організували безкоштовні реабілітаційні курси

Вперше для дітей з обмеженими можливостями Енергодарського центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді організували безкоштовні реабілітаційно-розважальні курси. Оздоровити дітей вирішили за допомогою іпотерапії.

Для справки: іпотерапія – це спеціальний метод лікування, в основі якого лежить опанування хворим верхової їзди.

Лікувальні заняття кінним спортом проходять у м. Кам’янка-Дніпровська. Реабілітують і транспортують дітей на сеанси безкоштовно. Заняття іпотерапією проходять щотижня.

Організатори вирішили зробили курси постійними.

Ініціатором реабілітаційних курсів став депутат від «Об’єднання «Самопоміч» м. Енергодар Володимир Редька. Курси іпотерапії для дітей з обмеженими можливостями організовані при підтримці Енергодарського центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді.

Варто зазначити, заняття кінним спортом проходять в рамках постійно діючого проекту Енергодарської «Самопомочі» «Щасливе дитинство».

З місцевим центром соціальних служб для сім'ї партія активно співпрацює ще з травня 2016 року. Нещодавно був укладений Меморандум про активну співпрацю.

Нагадаємо, з проханням про безкоштовну реабілітацію батьки «особливих» діток неодноразово звертались до міської влади, але на жаль ініціатива була відхилена.


Добавлено: 20-01-2017, 13:19
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх