Помер старший брат Ріната Ахметова

Старший брат бізнесмена помер сьогодні на шістдесятому році життя Про причину смерті не повідомляється

На 60-му році пішов з життя Ігор Ахметов –  старший брат українського бізнесмена Ріната Ахметова. Про це повідомили у футбольному клубі "Шахтар", президентом якого є брат загиблого.

"Футбольний клуб "Шахтар" висловлює глибокі співчуття родині у зв'язку з непоправною втратою", - йдеться в повідомленні. 

У прес-службі ФК зазначили, що всі минулі десятиліття ігор Ахметов "допомагав будувати сучасний "Шахтар".

"Він брав участь в управлінні клубом, відвідував домашні матчі в Донецьку, завжди був поруч із командою. Його досвіду і його порад сильно не вистачатиме всій родині ФК "Шахтар", - додали в ФК.

Український бізнесмен Рінат Ахметов підтвердив повідомлення про смерть свого брата.

«Ігор був не просто моїм старшим братом, він був моїм найкращим другом. У дитинстві ми ділили одну цукерку на двох, а протягом усього життя на двох ми ділили і радості, і горе». – наводить слова підприємця «Інтерфакс-Україна».

«І любов до «Шахтаря» у нас теж була одна на двох – Ігор любив і розумів футбол, і дуже багато мені допомагав. Він був дуже доброю, порядною і гідною людиною. І мені його буде сильно не вистачати», – сказав бізнесмен.

Старший брат підприємця, Ігор Леонідович Ахметов, як і його батько, працював в шахті, потім отримав важке професійне захворювання і був змушений залишити роботу.

Нагадаємо, вчора, 23 січня, у віці 87 років помер легендарний американський телеведучий Ларрі Кінг.
Добавлено: 25-01-2021, 08:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх