У Запоріжжі поліція встановлює обставини смертельної аварії

ДТП мало місце у Комунарському районі міста Запоріжжя. Жінка-водій автомобіля «Honda Civic» скоїла наїзд на 50-річного місцевого мешканця,  який перетинав проїзну частину по пішохідному переходу.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області

22 січня о 20 годині до відділу поліції №4 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про смертельну аварію у Комунарському районі міста Запоріжжя.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод обласного главку поліції. Правоохоронці встановили, що жінка-водій автомобіля «Honda Civic» 1993 року народження, рухаючись по вулиці Новокузнецькій скоїла наїзд на пішохода 1970 року народження, який перетинав проїзну частину  по нерегульованому пішохідному переході. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події із проханням звернутись за телефонами: (095) 687-57-67, (098) 987-94-44 або 102.
Добавлено: 25-01-2021, 06:46
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх