Ексрозвідник КДБ Швець розповів, що володіє документами про фінансові відносини Трампа зі спецслужбами РФ (ВІДЕО)

Це не відеозаписи компромата з дівчатами, які пісяють, каже Швець. Чи завербували спецслужби СРСР 45-го президента США Дональда Трампа, чому штурм Капітолія у Вашингтоні – помилка Кремля, хто може прийти на зміну нинішньому президенту Росії Володимирові Путіну і як його суперники можуть використовувати опозиціонера Олексія Навального.

Швець: Я глибоко переконаний, що Навального труїли ті, хто збирається прийти на зміну Путіну

Про це в ефірі авторської програми засновника інтернет-видання "ГОРДОН" розповів колишній розвідник КДБ СРСР, однокурсник Путіна Юрій Швець. "ГОРДОН" публікує текстову версію інтерв'ю.


Принаймні двоє емігрантів з СРСР, які погодилися співпрацювати з КДБ, встановили відносини з Дональдом Трампом.


Інтерв'ю з колішнім Радянська розвідніком и однокурсником президента РФ Володимира Путіна з інституту КДБ Юрієм Швецем. В інтерв'ю Швець говорів про Президентські вибори у США, штурм Капітолія и Вплив России на сітуацію в Амеріці, про ті, чи є чинний президент США Дональд Трамп агентом КДБ та чи є в Москви компромат на него, про ті, Якою буде політика следующего глави білого дому Джо Байдена относительно России й України, а такоже про Отруєння російського опозіціонера Олексія Навального, его повернення в Россию и о том, чи зможу секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев замініті Володимира Путіна на посаді президента России.
Добавлено: 26-01-2021, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх