У Запоріжжі створять медичний хаб

У Запоріжжі планується створити багатофункціональний медичний комплекс адресою Оріхівське шосе, 10. 

Про це повідомляється Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Там уже розміщені Запорізька обласна клінічна лікарня, Запорізька обласна психіатрична лікарня, Запорізький медичний коледж, 10 кафедр Запорізького державного медичного університету та 8 кафедер Запорізької медичної академії післядипломної освіти МОЗ України. Ці установи успішно та злагоджено співпрацюють. Створення ж хабу дозволить об'єднати та оптимізувати ресурсну базу усіх медичних закладів.

Нині на базі обласної клінічної лікарні вже створені та успішно функціонують єдиний обласний центр телемедицини та сучасний контактний центр. Крім того здійснено термомодернізацію більшої частини приміщень. Уже є бачення стосовно необхідності створення спільного простору усіх медичних установ, підведення до нього нових під'їзних шляхів і комунікацій.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Старух доручив учасникам проекту конкретизувати власні пропозиції та презентувати їх на наступному засіданні.

-  Особливу увагу в проекті необхідно звернути на наукову складову. Нам разом необхідно знайти можливості для розвитку та підвищення якості медичної освіти в області, – наголосив Олександр Старух, цитують його на сайті ОДА.
Добавлено: 27-01-2021, 11:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх