США запровадили нові санкції проти "Північного потоку-2" (ВІДЕО)

США ввели нові санкції проти російського судна, яке будує "Північний потік-2" Обмеження також стосуються компанії, яка займається прокладанням труб.

Сполучені Штати ввели нові обмеження проти російського газогону "Північний потік-2", який прокладають до Німеччини в обхід України.

У списку опинилося російське судно "Фуртуна" та компанія КВТ-РУС, яка є його власником, а також займається прокладанням труб. Крім того, 18 компаній, як повідомили у Держдепартаменті, залишили "Північний потік-2" добровільно, щоб уникнути покарання.

Слід зауважити, що наступні санкції після тих, які ввели 19 січня. Обмеження передбачали заборону на експорт, банківські та валютні операції, блокування активів і майна.


Сполучені Штати ввели нові обмеження проти російського газогону, який прокладають до Німеччини в обхід України. У списку -  російське судно "Фуртуна" та компанія, що займається прокладанням  труб.  Ще 18 компаній, як повідомили у держдепі, полишили Nord Stream 2 добровільно, щоб уникнути покарання.  

До слова, будівництво російського газопроводу призупинили у 2019 році через американські санкції. Прокладання відновили у водах Данії у лютому. Наразі завершено близько 94% трубопроводу. Німеччина сподівається, що проєкт закінчать до кінця. Крім того, канцлерка Ангела Меркель називає американські санкції "недоречними".

Нагадаємо, тодішній президент США Дональд Трамп підписав проєкт бюджету на 2021 рік в розмірі 2,3 трлн доларів. До цього законопроєкту увійшли військова допомога Україні в розмірі 250 млн доларів, а також розширені санкції проти проєкту "Північний потік-2" — будівництва трубопроводу задля транспортування російського газу до Європи в обхід України. 

За матеріалами: ТСН

Добавлено: 23-02-2021, 10:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх