Аваков розповів, чи потрібно ввести санкції проти Порошенка (ВІДЕО)

На думку міністра, аргументів для введення санкцій проти Порошенка при владі немає

Вводити санкції проти п'ятого президента України Петра Порошенка не стане аргументованим рішенням. Такою думкою в інтерв'ю з журналістом Дмитром Гордоном поділився глава міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє видання "Курс України".

На думку міністра, діяти з Порошенком в тому ж ключі, як і з Віктором Медведчуком (рішенням РНБО на окремі матеріальні активи глави "ОПЗЖ" накладено заборону — ред.), в цей момент неправильно. Аваков упевнений, що різниця між Медведчуком і Порошенко полягає в сфері політики — зовнішньої і внутрішньої. Якщо першого нібито підозрюють в проросійській політиці і співпраці з державою-агресією, то другого можна пред'явити лише якісь внутрішньоукраїнські претензії. І їх, впевнений Арсен Аваков, можна, в разі необхідності, оформити в судовому порядку.

"Порошенко — не ворог України. Порошенко — це наша внутрішня політика. Ми маємо до нього претензії — ми його не обрали президентом. Ми його підтримуємо — а його значна частина населення все ще підтримує, — він отримав представництво в парламенті", — висловив свою думку глава МВС. Аваков називає поведінку Петра Порошенка нормальним змагальним процесом. Як і більшість політиків, екс-президент бореться за увагу електорату і місце під "політичним" сонцем. Пред'явити йому санкції — значить зайвий раз зіграти проти України, яку Порошенко ж і підтримує.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що представник Офісу президента впевнений — гучні заяви Порошенко під час президентства щодо судової реформи так і залишилися словами. Також на порталі можна знайти інформацію про те, що може змусити главу МВС Арсена Авакова піти у відставку. До всього іншого, в одному зі свіжих інтерв'ю міністр нарешті відповів на сакраментальне питання, популярний в суспільстві: "Аваков — чорт?"


За матеріалами: Comments.ua
Добавлено: 3-03-2021, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх