В Киеве показали игрушки для богатых детей

Візочки, оздоблені коштовностями, сукні та сарафани за кілька тисяч та робот-динозаврик із власним характером.

У Києві відкрилася найбільша в країні виставка товарів для дітей (сюжет Телеканала Iнтер). Саме тут диктують моду на дитячі забавки й хизуються новинками. У що гратиметься малеча 21 століття - бачила Оксана Кодунова.
Це справжній фешн, тільки для малят. Ціна такого гардеробу - інколи вдесятеро вища, ніж дорослого одягу. Однак 5-річному денді не можна без авто. Ці чотириколісні дива - зроблені за ліцензією професійних виробників машин.
Сашко Тєрєхов, хлопчик-модель:
- Она похожа тем, что у нее все есть, как у взрослой, только она маленькая и на ней чуть-чуть легче кататься.
Кращим євровізочком став ось цей - складається за 10 секунд. А тут - для крихітних принцес. Білосніжний візочок із камінням Сваровскі. Втім, модель не для вітчизняних тротуарів.
Олександр Марчук, менеджер фірми з дистрибуції дитячих меблів:
- Они очень ненадежны по своїм ходовым характеристикам, потому потратить 20 тысяч гривен и она развалиться через 3-4 месяца
Це дитинча динозавра - із штучним інтелектом, живе саме по собі. Тому інтерв'ю записали не з першого разу. А ще є лялька, що міняє колір волосся, надлегкий вертоліт, однак кращою українською іграшкою визнали ось цю родину зайців - сірих із льону.
Оксана Кодунова, кореспондент:
- Забавки для дітей еволюціонували й врешті повернулися до деревяної іграшки. до речі, у деяких країнах, наприклад у Японії - гратися ось т акими головоломками прописує замість ліків педіатр - дітям після стресів.
Добавлено: 30-03-2011, 11:44
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх