В чиї руки запорізька влада віддає стратегічні об'єкти

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Валерій Баранов підписав з козаками Козацького війська запорізького низового (КВЗН), отаманом яких є Олександр Панченко, спільну заяву і має намір залучити їх для охорони стратегічних об'єктів регіону.

Нагадаємо, що саме О.Панченко був помічений громадськістю як спільник минулого злочинного режиму, так запорізькі журналісти небезпідставно вважають, що безпосередньо за його допомоги, гроші з бюджету на розвиток козацтва на Запоріжжі осідали у кишенях чиновників та його власних.. Також, він та його люди були помічені громадськістю вдень у лавах "тітушок" 26 січня 2014 року (фото є навіть в інтернеті), коли увечері стався кривавий розгін Запорізького Євромайдану. Серед "заслуг" і посвячення ВФЯ у гетьмани, а також, членство у ПР.. А ще раніше у 1999 році Панченко був засуджений, зокрема, за хабарництво.. дивом йому вдалося уникнути другої судимості у 2005 році, коли він певний час пересидів у РФ..
Відомі нещодавні вислови Олександра Панченка, який раніше розглядав можливість просити російських козаків допомогти захищати Запоріжжя від “фашистських елементів”. Це лише дуже побіжний "портрет", в інтернеті можна знайти набагато більше цікавого. Наприкінці статі - дивіться лише кілька лінків.


Як передає кореспондент порталу «Запоріжжя. Коментарі », управління у справах преси та інформації ОДА повідомляє, що на брифінгу Баранов повідомив про зустріч з козаками КВЗН.

«Вони (козаки Панченко) надали докази своєї діяльності, спрямованої проти сепаратизму, і ми підписали спільну заяву. Ми повинні залучати до оборони всі здорові сили, тому міліції на все не вистачить », - цитуються слова глави ОДА. Від себе додам, що цікаво було б глянути на ті "докази"!

Разом з силовиками обговорюватиметься можливість спільного патрулювання військових та громадських організацій на залізничних мостах, на промислових техногенно-небезпечних підприємствах.

Відзначимо, що на сайті Козацького війська запорізького низового (КВЗН) сьогодні, 21 липня, розміщено матеріал з "Руської весни", де в інтерв'ю Ігоря Стрєлкова кримські козаки критикуються і називаються дезертирами, тому що вони не захотіли воювати за ДНР і ЛНР.

http://zp.comments.ua/news/2014/07/21/171005.html

Зверніть увагу на скріншот сайту КВЗН Панченка (нижче під текстом), там гвардійські стрічки та інтерв'ю із лідерами сепартистів, інші неоднозначні публікації..

Цікава стаття з самого сайту КВЗН про зустріч з головою облдержадміністрації:
http://kvzn.zp.ua/?go=news&nomid=47&news_id=3040

Висловлювання на захист Панченка на російських сайтах (Союз Русского Народа, официальный сайт, 2005):
http://ruskline.ru/monitoring_smi/2005/12/01/v_zawitu_zaporozhskogo_atamana_aleksandra_panchenko/

Публікація видання "Україна Молода": "Хай екс-зек, усі гукнули, за отамана буде! Військо запорозьке низове знову очолив діяч із кримінальним минулим.":
http://www.umoloda.kiev.ua/regions/53/156/0/29041/

Публікація видання "Наші Гроші": Потенційного держзрадника звільнили від криміналу за добровільне зізнання:
http://zp.nashigroshi.org/2014/05/08/potentsijnoho-derzhzradnyka-zvilnyly-vid-kryminalu-za-dobrovilne-ziznannya/

Добавлено: 22-07-2014, 10:25
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх