Дочь Гонгадзе стала молодежным губернатором американского штата

Дочь украинских журналистов Георгия Гонгадзе и Мирославы Гонгадзе Саломе стала новым молодежным губернатором американского штата Вирджиния. 

Об этом на своей странице в Facebook написала Мирослава Гонгадзе.

По ее словам, за 17 лет существования программы молодежного правительства в штате Вирджиния ни одна девушка не становилась губернатором:

"Доля . Перед переможним виступом. За роки існування програми молодіжного уряду в консервативному і досить патріархальному штаті Вірджинія , останні 17 років жодна дівчинка не ставала губернатором. 17 років назад народилась вона зі своєю сестричкою близнючкою в далекій Україні від української-грузинських батьків. І саме вона змогла вибороти право жінки на цю посаду, підписувати і ветувати закони на яких понад 600 молодих делегатів зі всього штату вчаться законотворчості. Вона також написала і добилась ухвалення закону про декретну відпустку для жінок, якої у США також не існує. Всі ці закони звичайно не мають законодавчої ваги , бо уряд молодіжний не реальний, але колись вона зробить так щоб її закони змінювали життя людей на краще, особливо жінок"

Журналистка поздравила дочку с избранием и разместила фотографии Саломе с торжественной "церемонии присяги". 

Напомним, что ранее генпрокурор Украины Виктор Шокин возобновил расследование убийства Гонгадзе.
Добавлено: 19-04-2015, 14:08
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх