У російському гуртожитку на смерть вбило струмом двох студентів (ФОТО+ВІДЕО)

На Сахаліні стався смертельне ПП в душі гуртожитку: двох хлопців 18 і 19 років, студентів першого і другого курсів СахГУ вбило струмом у душі.

Про це повідомляє місцеве видання SKR.

Увечері студенти, які проживають в гуртожитку, почули в душовій крик і гучний хлопок. Двоє молодих людей кинулися до душової і стали виламувати двері. Увірвавшись всередину, вони побачили, що з крана ллється вода. Один зі студентів спробував закрити кран, але його вдарило струмом. Удар був настільки сильним, що його відкинуло, і він своїм тілом забарикадував двері. Третій хлопець здогадався, що несправна проводка. Вони побігли до щитка, вимкнули електрику і після цього стали надавати допомогу, але врятувати хлопців не вдалося.



Треба сказати, що стан гуртожитку університету, де сталася надзвичайна подія залишає бажати кращого: там постійно дме з вікон, вічно засмічуються унітази, раковини і сливи в душових. Причому ремонтувати доводиться своїми руками - сантехніків керівництво навчального закладу викликає рідко.



Зараз, після смерті студентів, інші учні бояться залишатися в гуртожитку. Їм не говорять, коли відновлять енергопостачання і зможуть забезпечити безпечне використання водонагрівачів.



Стан більшості дуже гнітюче - дівчата постійно плачуть і не знають, як купатися в душі, де загинули хлопці. Про ремонт поки мова не йде, а іншого місця для купання в гуртожитку немає.

За матеріалами: "Телеграф"
Добавлено: 26-03-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх