Путін потрапив у скандал заявою про Латвію

Путіну відповіли, порівнявши фото лікарень Латвії і Росії

Користувачі соцмереж показали Путіну фотографії російських лікарень з провінції, де немає не тільки МРТ, але і відремонтованих туалетів.

У соціальних мережах вибухнув скандал після заяви глави Кремля Володимира Путіна, який розповів історію колишнього колеги, який помер від коронавируса в Латвії. Путін розкритикував латвійську медицину за її низький рівень оснащення лікарень і медичних центрів.

За його словами, після захворювання його знайомого з'ясувалося, що в "головному латвійському інфекційному центрі" не було апарату МРТ. "Тільки старий рентген там, який не може показати реально рівень ураження легень. Ліків немає, нічого немає".

Однак в Латвії відреагували на заяву російського президента і звинуватили його у брехні. Депутат латвійського сейму Яніс Домбрава спростував його заяву на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, опублікувавши фотографії медичного кабінету Єкабпілс, де жив друг Путіна. При цьому користувачі соцмереж показали Путіну фотографії російських лікарень з провінції, де немає не тільки МРТ, але і навіть відремонтованих туалетів.





За матеріалами: "Діалог.UA"
Добавлено: 30-03-2021, 11:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх