Штурмова група ВСУ ліквідувала опорний пункт армії РФ на Донбасі: загинуло 7 російських військових (ВІДЕО)

Штурмова група "Ведмеді" ліквідувала російський опорний пункт і сім російських військових на Донбасі: російське телебачення вирішило показати кадри.

На каналі "Зірка" російського телебачення вперше з'явилося відео ліквідації 7 російських військових на Донбасі, яку провели бійці підрозділу українських добровольців. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів журналіст Юрій Бутусов повідомляє "Діалог.UA"

Він зазначив, що росТВ продемонструвало відео нічної атаки на позиції росіян на Донбасі в прямому ефірі телеканалу "Зірка", який належить Міністерству оборони Росії.

"Вперше росіянам на державному телеканалі показали кілька правдивих кадрів війни в Україні! Кадри ліквідації 7 російських окупантів Українським добровільним підрозділом" Ведмеді "показали на телебаченні Росії! Ці вражаючі кадри нічної атаки і ліквідації росіян поблизу - одні з найбільш видовищних на нашій війні", - пише Бутусов.

Він не тільки опублікував відео ефіру, а й заявив, що лише сильну Україну Путін поважає і боїться. "Special Service Ведмеді стали тепер широко відомі серед наших ворогів. І зверніть увагу - ніякої зверхності, ніякого презирства - тільки страх в оповіданнях російських пропагандистів. Страх перед майстерністю наших воїнів, які ліквідували російський опорний пункт. Ось таку Україну Путін боїться і поважає", - зазначив журналіст.


Раніше зазначалося, що ВСУ змогли взяти в полон бойовика "ДНР", який прийшов на їх блокпост помилково після того, як товариші по службі направили його в сторону розташувань української армії. До цього повідомлялося, що СБУ затримала агента ФСБ, який працював проти ВСУ і передавав стратегічні дані безпосередньо в Російську Федерацію.

Автор: Марк Ворошилов

Добавлено: 10-02-2021, 08:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх