У запорізькому гуртожитку вбили жінку: поліція затримала її чоловіка

14 лютого близько 16:50 до Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що в гуртожитку по проспекту Металургів виявлено жінку 1973 року народження з ножовим пораненням грудної клітини.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області

За вказаною адресою негайно прибули працівники управління патрульної поліції та медики. Під час проведення лікарями реанімаційних заходів потерпіла померла.

Співробітники слідчо-оперативної групи провели ретельний огляд місця події, пошук можливих свідків, опитування мешканців гуртожику. 

В рамках статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, за підозрою у скоєному, правоохоронці затримали 60-річного чоловіка потерпілої.

Поліцейські встановили, що між чоловіком та його дружиною під час спільного розпиття спиртних напоїв, раптово виник конфлікт, в ході якого зловмисник наніс жінці смертельне ножове поранення в область грудної клітини.  

З місця події правоохоронці вилучили знаряддя злочину та направили на експертизу.

Вирішується питання повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Згідно санкції статті чоловіку загрожує покарання до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо: у Запоріжжі оперативники затримали зловмисника, який скоїв розбійний напад на торгівельний кіоск.
Добавлено: 16-02-2021, 10:39
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх