У Запорізькій облраді розглянуть конфлікті кадрові призначення

Депутати Запорізької обласної ради внесли в порядок денний низку кадрових призначень, зокрема зміну керівництва в "Садибі Попова", а також звільнення головного дікаря Обласної інфекційної лікарні Володимира Шинкаренка.

Голова фракції "Європейська солідарність" Ігор Артюшенко розкритикував порядок розгляду кадрових призначень, заявивши про порушення регламенту. Він акцентував увагу, що не всі комісії мали змогу познайомитися з кандидатами, які не завжди представляли бачення того, як мають розививатися установи та заклади.

- Натомість ми бачимо, що в останній день із нізвідки з’являються нікому невідомі особи кандидатів, і єдиний аргумент, яким вони аргументують своє призначення – це лобіювання з боку окремих політичних сил. При цьому деякі з кандидатур мають розглядати не депутати в сесійній залі, а співробітники СБУ на допиті, - заявив Артюшенко.

«Голосування за призначення керівників на сьогоднішній сесії є як порушенням законодавства, так і принципових демократичних процедур», – зазначив політик.
Добавлено: 29-07-2021, 14:59
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх