Штаб Навального готує масштабні мітинги по всій Росії: заклик опозиціонера із залу суду (ВІДЕО)

Виходити на вулиці і проводити акції протесту закликав росіян опозиційний політик Олексій Навальний. У Кремлі прокоментували ситуацію з Навальним. Пєсков не бачить нічого особливого в арешті Навального. Справа Навального не вимагає особливої ​​уваги Путіна, а заяви, що він боїться опозиціонера - дурниця, заявив Пєсков.

Навальний у відеозверненні, записаному перед виїзним судовим засіданням сьогодні, 18 січня, на якому було прийнято рішення про взяття його під варту на 30 діб, звернувся до своїх прихильників, повідомляє Діалог.UA.


За словами опозиціонера, всі учасники розуміють,, що відбувається з ним фарс, що це дійство не має ніякого відношення ні до законів Росії, ні до права взагалі. Розуміють, але все одно виконують вказівки Володимира Путіна.

Також Навальний назвав поспіх, з якої розглядається питання про його взяття під варту і проведення судового засідання у виїзному режимі проявом російською владою свого страху перед опозицією, перед народом.

Згідно з офіційною версією, рішення про проведення у відділенні поліції, де знаходиться затриманий Навальний, виїзного судового засідання прийнято через відсутність у політика результату зробленого в Росії тесту на коронавірус.

Навальний закликав росіян виходити на акції протесту, не для нього, а для кожного з жителів країни, боротися за майбутнє всіх росіян без влади Путіна і його поплічників.

Нагадаємо, після затримання Навального в Шереметьєво 17 січня Росія отримала серйозний сигнал від Європи.


Також російський політолог Піонтковський припустив, що найближчим часом буде відбуватися з Навальний.

За матеріалами "Діалог.UA": 
Добавлено: 19-01-2021, 09:47
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх