Внучка Хрущова розповіла про головну проблему Путіна: "На її рішення кинуті всі сили"

Проблема, з якою сьогодні зіткнувся Володимир Путін, істотно впливає на рейтинг господаря Кремля. На її рішення Путін кинув всі сили.

Зараз пандемія коронавируса і її економічні наслідки при всій серйозності цих проблем в Росії не самі катастрофічні для Володимира Путіна. Є проблема, яка може стати для Путіна не просто колосально серйозною, а зіграти фатальну роль, повідомляє Діалог.UA.

На думку американського політолога Ніни Хрущовій, внучки радянського лідера Микити Хрущова, ця проблема - Олексій Навальний і протестний рух в його підтримку. На відміну від безлічі інших лідерів держав Путін переклав всю тяжкість "коронавірусних" проблем на МОЗ та на керівників територій, тобто фактично самоусунувся від коордінаторскіх функцій.


Зараз в Росії все прекрасно розуміють, що ніякого особистого вкладу Путіна в боротьбу з пандемією і її наслідками немає, а значить і додаткових репутаційних очок внаслідок цього він не отримає. "Все віддав на відкуп губернаторам, мерам або МОЗ, тобто він підноситься над всім і дає завдання. А далі вже вирішують, хто кращий, а хто гірший.

Наприклад, Москва, незважаючи на кількість захворювань, не так уже й погано справляється, і тому Путін, як то кажуть, в нулях, тобто це не підтримує його популярність, але і не прибирає теж ", - сказала Хрущова в інтерв'ю" Україні 24 ".

Проігнорувавши можливість заробити чимало додаткових балів до рейтингу, Путін зіткнувся з ситуацією, яка може цей рейтинг взагалі обрушити. Це розслідування Олексія Навального і протестний рух в його підтримку.

Ніна Хрущова зазначає: і в Кремлі розуміють, що у Путіна великі проблеми, він останнім часом не зробив нічого для поліпшення своєї репутації, а Навальний і його прихильники багато роблять для її погіршення. Саме з цієї причини, говорить політолог, на боротьбу з протестним рухом в Росії кинуті більш серйозні ресурси, ніж на боротьбу з коронавірусів.

"У нього (Путіна) зараз проблеми страшніше, ніж коронавірус: ця проблема - Олексій Навальний, глобальний Навальний. І, як ми бачимо навіть по реакції Кремля, на нього кинуто більше сил, ніж навіть на коронавірус", - підкреслила Хрущова.
Добавлено: 1-02-2021, 08:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх