У Києві за підозрою в підготовці вбивства правої руки Баканова затримали двох есбівців, один із них утік

В СБУ підтвердили затримання працівника відомства та запобігання вбивству співробітника спецслужби

Більше деталей справи у відомстві пообіцяли надати після завершення всіх слідчих та оперативних заходів

У Службі безпеки України підтвердили затримання працівника відомства та запобігання вбивству співробітника спецслужби, про що раніше повідомляли ЗМІ. Відповідне повідомлення опубліковано на сторінці СБУ у Facebook.


"СБУ приділяє окрему увагу системній протидії порушенням закону та проявам корупції, зокрема коли це стосується чинних чи колишніх співробітників СБУ – незалежно від їхніх звань, посад чи вислуги років. Безкарність буває лише тимчасовою. У межах цієї роботи вчора проведено слідчо-оперативні заходи щодо припинення злочину, а саме – попереджено вбивство співробітника спецслужби. Наразі затримано одного працівника СБУ", - йдеться у повідомленні.

Відомство звернулося до представників ЗМІ з проханням керуватися офіційними джерелами інформації.

"Офіційну інформацію з цього приводу буде надано згодом, після завершення всіх слідчих та оперативних заходів. Щойно це дозволять норми законодавства, зокрема процесуального", - додали в СБУ.

Раніше сьогодні повідомлялося, що у Києві в п'ятницю, 22 січня, після затримання правоохоронцями втік колишній перший заступник голови Служби безпеки України Дмитро Нескромний. Його було затримано за підозрою в переданні грошей за організацію замовного вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова.

Крім Нескромного, за підозрою в участі в організації замовного вбивства Наумова затримано співробітника спецпідрозділу "Альфа" СБУ Андрія Расюка. За інформацією журналіста Юрія Бутусова, Расюк нібито мав передати гроші за вбивство Наумова.

За матеріалами: 112.ua

Добавлено: 23-01-2021, 13:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх