Як відреагували жителі Дніпра на блокування ZIK, NewsOne і 112 в Україні: результати опитування

У ніч на 3 лютого відбулося щось насправді несподіване, але багатьма очікуване - в Україні припинили кілька мовлення каналів Медведчука. Зокрема, ZIK, NewsOne і 112. Вже вночі все паблік сторінки соціальних мереж наповнилися обговореннями. На новину реагували по-різному.

Саме тому Інформатор вирішив розібратися, як насправді сприймають такий поворот подій наші читачі. Ми запустили на всіх наших майданчиках опитування. У цьому опитуванні могли брати участь всі користувачі соціальних мереж.

Станом на 19:00 в опитуванні взяли участь 3882 людини. Тих людей, які підтримали закриття каналів і тих, кому все одно, рівну кількість - по 39%. Жителів, які проти - 22%.


Також ми проводили опитування в Telegram-каналі Нікополя. З 140 тих, хто проголосував більше половини згодні з таким рішенням Зеленського. 26% жителів Нікополя індиферентно, 18% - проти цього.


Редакція Інформатор Кривий Ріг проводила опитування на цю тему в своєму Telegram-каналі і співтоваристві Viber. У Telegram-каналі проголосували 178 осіб. З них: 43% тих, хто проголосував підтримують блокування, 32% - не підтримують і 24% - все одно. У Viber-співтоваристві проголосували 720 криворіжців. З учасників голосування 42% схвалюють закриття каналів, 34% людей все одно і 24% - проти.



На нашому всеукраїнському сайті, який охоплює всі міста України опитування показало значну різницю. Підтримують закриття каналів - 69%. Не підтримують - 29%. У коментарях люди також пропонували закрити канали «Інтер» і «1 + 1». А також закликали ввести цензуру на телебачення.

Добавлено: 4-02-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх