Запорізька область отримала вакцину від коронавірусу

В ніч з 24 на 25 лютого у Запоріжжя на регіональний склад доставили першу партію вакцин Covishield. Транспорт з цінним вантажем прибув і відвантажився у супроводі Національної поліції України. Запорізька  область отримала 24000 доз для щеплення, яких вистачить на перші десять днів роботи мобільних бригад з вакцинації.

Про це повідомили в ЗОДА. 

У Запорізькій обласній державній адміністрації о 10:00 відбудеться брифінг, на якому посадовці та медики повідомлять про подальший шлях препарату у нашому регіоні та стан готовності бригад з вакцинації.

Також 25 лютого у Запоріжжі стартує вакцинування. Перша мобільна бригада отримає те використає перші 100 доз вакцини.

Нагадаємо, що 24 лютого голова обласної держадміністрації Олександр Старух провів оперативну нараду, присвячену старту кампанії вакцинації за участі координатора з вакцинації обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я Марини Колерової та інших відповідальних осіб. Він закликав медиків максимально ретельно опрацювати процедуру зберігання та логістику поширення вакцини в районах області, чітко погодити її безпечну доставку. Також він нагадав про необхідність жорстко контролювати дотримання принципів добровільності та безкоштовності при проведенні вакцинації.
Добавлено: 25-02-2021, 08:43
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх