У страшному ДТП в Каліфорнії загинули 15 людей

Кілька людей були викинуті з позашляховика, а інші "змогли вибратися з машини"

На півдні американського штату Каліфорнія стався ДТП, в результаті якого загинули щонайменше 15 осіб. Про це повідомляє видання USA Today.

На цей час відомо, що зіткнулися вантажівка з гравієм і позашляховик, в якому на момент аварії перебували 27 осіб.


За словами начальника управління дорожньої патрульної служби Каліфорнії Омара Уотсона, на місці події загинули 12 людей, в тому числі водій позашляховика, і один помер в лікарні. У позашляховику були і діти, але все живі. Омар додав, що вік поранених коливається від 16 до 55 років, а вік загиблих — від 20 до 55 років.


Кілька людей були викинуті з позашляховика, а інші "змогли вибратися з машини", сказав Омар. За його словами, досить стара модель Ford Expedition розрахована тільки на шість осіб.


Нагадаємо,

страшна автокатастрофа сталася на трасі Київ-Чернігів, неподалік від села Залісся. В результаті події загинули дві людини. Один з них був військовослужбовцем, 23 лютого, на київській трасі зіткнулися відразу п'ять автомобілів.

Повідомляється, що водій Volkswagen Polo їхав в крайній лівій смузі в напрямку міста Чернігів. В один момент він не зміг впоратися з керуванням, мабуть, через слизьку дорогу, і вилетів на смугу зустрічного руху. В результаті автомобіль врізався в причіп вантажівки MAN. Після цього Volkswagen Polo влетів в KIA Rio. Водій останнього авто отримав легкі пошкодження, але відмовився від госпіталізації. Однак в цій машині знаходилися ще троє неповнолітніх. Їх госпіталізували з різними травмами. KIA своєю чергою врізалося в Toyota Auris. Повідомляється, що водій не постраждав.

За матеріалами:  Comments.ua
Добавлено: 3-03-2021, 11:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх