У Росії розбився військовий вертоліт "Мі-8" Росгвардіі: члени екіпажу не вижили (ВІДЕО)

У Ленінградській області, під селом Курпікуля, впав вертоліт "Мі-8". Загинули три людини.

24 червня в Ленінградській області впав військовий вертоліт "Мі-8", який значиться за Росгвардіей. На борту перебували три людини: пілот, другий пілот і бортінженер. Ніхто з них не вижив. За поки що непідтвердженими офіційно даними, тіла загиблих вже виявлені.

Очевидці розповідають, що на місці катастрофи стоїть стовп чорного диму, який видно за кілька кілометрів від місця події. Інформації про причини аварії поки немає, передає ТГ-канал "Mash". На місце виїхали пожежно-рятувальні підрозділи. Вони намагаються загасити займання.



ТГ-канал "360tv" уточнив, що вертоліт впав під час навчального польоту. Деталі поки не розголошують.

До слова, сьогодні модель Мі-8 відзначала 60-річчя свого першого польоту. Кілька днів тому в Кемеровській області зазнав аварії літак L-410 з парашутистами на борту. Загинули дев'ять осіб, в тому числі обидва пілоти. Решта 10 були госпіталізовані з різними травмами. Деякі постраждалі перебувають у важкому стані. Польоти цього типу суден заборонили до кінця розслідування. У березні в Казахстані зазнав катастрофи Ан-26 КНБ - вижити вдалося двом членам екіпажу з шести осіб, які були на борту, пише За матеріалами:  "Діалог.UA"
Добавлено: 25-06-2021, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх