Як британські ЗМІ відреагували на інтерв'ю принца Гаррі та його дружини Опрі Вінфрі (ВІДЕО)

"Дбають тільки про себе". Британські ЗМІ, коментуючи інтерв'ю принца Гаррі та його дружини Меган американській журналістці Опрі Вінфрі, заявили, що воно перевершило очікування щодо сенсаційності, але матиме наслідки як для британської монархії, так і для герцога і герцогині Сассекських.

Принц Гаррі та його дружина Меган розповіли Вінфрі, яким було їхнє життя в королівській родині Великобританії

Британський принц Гаррі і його дружина Меган, які проживають у США, в інтерв'ю американській журналістці Опрі Вінфрі, яке 7 березня вийшло на каналі CBS, розповіли, що змусило їх відмовитися від королівських обов'язків, коли насправді вони одружилися і як представники королівського палацу побоювалися, що їхній первісток народиться із "занадто темним кольором" шкіри, оскільки мати герцогині Сассекської є афроамериканкою.

Видання "ГОРДОН" публікує реакцію британських ЗМІ на відверту розмову герцога і герцогині Сассекських  із Вінфрі.

Британське видання Daily Telegraph в огляді, опублікованому 8 березня, підкреслило, що інтерв'ю мало  бути сенсаційним, але перевершило ці очікування. У статті наголошують, що заяви принца Гаррі та його дружини Меган стосовно побоювань щодо кольору шкіри їхнього первістка означають, що чоловік і жінка ніколи не захочуть повернутися в королівську родину.

Оглядачка британського сайта Independent Голлі Бакстер у статті, розміщеній 8 березня, назвала інтерв'ю принца Гаррі та його дружини Меган помстою королівській родині. Вона припустила, що оприлюднення подробиць життя королівської родини може призвести до припинення існування монархії за кілька поколінь.

Британський таблоїд Daily Mail, посилаючись на думку експертів, назвав розмову герцога і герцогині Сассекських з американською ведучою принизливою для королівської родини Великобританії, а позицію пари визнав егоїстичною. Експерти таблоїда висловили впевненість, що невдовзі подружжя пошкодує про свою відвертість.

Британський журналіст Пірс Морган в авторській колонці, опублікованій 8 березня на сайті Daily Mail, назвав інтерв'ю принца Гаррі та його дружина Меган "нудотним".

Анонсуючи публікацію на своїй сторінці у Twitter, Морган написав, що подружжя дбає тільки про себе.

"Те, що Гаррі завдав стільки болю своїй бабусі-королеві в той час, коли її чоловік серйозно хворий у лікарні, просто жахливо. Що стосується психічного здоров'я, схоже, що Меган і Гаррі дбають тільки про себе", – повідомив журналіст.

Королева Великобританії Єлизавета II публічно не відреагувала на інтерв'ю принца Гаррі та його дружини Меган. 8 березня на офіційній сторінці Букінгемського палацу опубліковано фото королеви, зображеної за столом на тлі прапорів, яка підписує в День Співдружності націй звернення до країн – учасниць Співдружності.

19 травня 2018 року принц Гаррі одружився з американською актрисою Меган Маркл. Єлизавета II цього дня надала йому титул герцога Сассекського. Його дружина після реєстрації шлюбу стала герцогинею Сассекською.

За рік після весілля у подружжя народився первісток – син Арчі. Про другу вагітність герцогині Сассекської Меган стало відомо 14 лютого 2021 року – вона чекає на дівчинку.

Після відмови від королівських повноважень у січні 2020-го принц Гаррі із сім'єю проживає у США. 19 лютого 2021 року королева Великобританії Єлизавета II позбавила принца Гаррі та його дружину Меган почесних королівських звань і статусу опікунів британських закладів після того, як пара підтвердила, що не повернеться до виконання обов'язків.

7 березня герцогиня Сассекська в інтерв'ю Вінфрі зізналася, що у свідоцтві про реєстрацію шлюбу вказано іншу дату. За словами дружини принца Гаррі, вони одружилися за три дні до публічної церемонії, яку вона назвала виставою.

Зі свого боку, принц Гаррі розповів журналістці, що ніколи не думав про те, щоб відмовитися від королівських обов'язків, якби не побачив, як Букінгемський палац ставиться до його дружини.

Зокрема, коли вона була вагітною первістком, представники Букінгемського палацу в розмові з принцом Гаррі висловили хвилювання, що колір шкіри майбутньої дитини може виявитися "дуже темним".

Після гучного інтерв'ю Меган Маркл та Гаррі Опрі Вінфрі Кейт Міддлтон провела відеозустріч із Жасмін Харрісон. Герцогиня продемонструвала новий ніжний образ у блузці.

Нагадаємо, що подружжя оприлюднили масштаби свого розладу з королевою і іншими високопоставленими членами королівської сім'ї: вони звинуватили неназваного члена королівської сім'ї в расизмі, Гаррі розповів про припинення спілкування зі своїм батьком принцом Чарльзом, а Меган звинуватила свою невістку, Кейт Міддлтон в тому, що вона змусила її плакати перед власним весіллям.

За матеріалами: 24tv.ua, Телеграм

Добавлено: 9-03-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх