Зеленський екстрено прибув на Донбас: зустріч з підрозділами ЗСУ

Зеленський поїхав на Донбас, щоб підтримати бойовий дух ВСУ на передовій у зв'язку із загостренням ситуації на передовій.

Президент Володимир Зеленський екстрено прибув на Донбас, повідомляють інформаційні агентства з посиланням на заяву Офісу президента. В ОП відзначили, що глава держави прибув на передову підтримати бойовий дух ВСУ у зв'язку із загостренням на фронті.

Президент Володимир Зеленський.написавв у Twitter 

"Як Верховний Головнокомандувач я хочу бути з нашими солдатами у важкі часи на Донбасі. Їдемо на місця загострення. Вічна пам'ять 23-річному солдату, якого застрелили минулої ночі. Україна потребує миру і зробить все для цього", - написав президент.Джерело: https://censor.net/ua/n3258468

Сьогодні Зеленський відвідає передові позиції ООС, де протягом декількох останніх тижнів російські військові регулярно порушують режим припинення вогню. "Зеленський їде на Донбас як Верховний головнокомандувач, щоб поспілкуватися з військовими і підтримати бойовий дух захисників", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, протягом кількох останніх тижнів російська армія не тільки перекидає важку бронетехніку на українські кордони, а й активізувала бойові дії на передовій Донбасу. Російські військові регулярно відкривають вогонь по українських позиціях, а кількість втрат у ВСУ за останнім часом значно зросла.


Раніше російські військові підірвалися на власній міні під Сокільники. При цьому "ДНР" збирається піти в контратаку і збільшити загальну площу так званих "республік".

За матеріалами: "Діалог.UA":
Добавлено: 8-04-2021, 14:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх