Зеленський доручив голові ОП підготувати зустріч з Путіним

Зеленський: Все йде до того, що зустріч з Путіним буде

Президент України Володимир Зеленський доручив голові Офісу Президента Андрію Єрмаку організувати зустріч з главою РФ Володимиром Путіним. Про це Володимир Зеленський заявив в ході візиту в Чорнобильську зону відчуження, повідомляє Дніпровська Панорама.

Так, Володимир Зеленський повідомив, що Володимир Путін підтвердив бажання зустрітися. За словами глави держави, головне - суть зустрічі, а місце і дата, - лише деталі.

«Все йде до того, що ця зустріч відбудеться ... Я дав завдання керівнику ОП, щоб він поєднувався з адміністрацією президента Путіна, щоб вони дійшли згоди, знайшли місце або місто, де ми могли б зустрітися», - заявив Володимир Зеленський.

Передісторія:
  • Президент Володимир Зеленський заявив, що готовий зустрітись із російським президентом Володимиром Путіним "у будь-якій точці українського Донбасу" та запевнив, що Україна не боїться Росії.
  • Путін натомість запропонував зустрітися Зеленському в Москві "в будь-який зручний час", але відмовився обговорювати проблему Донбасу. Він наполягає на тому, що Київ має вести перемовини із керівниками так званих "республік".
  • Зеленський знову заявив, що хоче двосторонньої зустрічі із президентом РФ Володимиром Путіним, наголосивши, що місце зустрічі не так важливе, як її зміст. 

Раніше повідомлялось, що Зеленський пропонує включити в "нормандський" формат США, Британію і Канаду

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у відповідь на пропозицію провести зустріч радників лідерів країн "нормандської четвірки" на лінії розмежування, Президент України покликав Путіна прямо на Донбас.

За матеріалами: УП
Добавлено: 26-04-2021, 15:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх