Візит до Туреччини: Переговори Зеленського та Ердогана тривали три години

Президент перебуває в Туреччині з робочим візитом.

У Стамбулі завершились переговори українського президента Володимира Зеленського з його турецьким колегою Реджепом Ердоганом.

Зустріч тривала більше 3-х годин в закритому режимі. По завершенню переговорів під співголовуванням українського та турецького президентів відбудеться 9-те засідання Стратегчної ради. Очікується, що за підсумками візити підпишуть низку двосторонніх угод.

У Стамбулі тривають переговори українського президента Володимира Зеленського з його турецьким колегою Реджепом Ердоганом. Зустріч триває більше 3 годин в закритому режимі. По завершенню переговорів під співголовуванням українського та турецького президентів відбудеться 9 засідання Стратегічної ради.  

Нагадаємо, до Туреччини Зеленський прилетів сьогодні разом зі своєю дружиною Оленою. З аеропорту вони відправилися до резиденції президента Турецької Республіки – палацу Хубер.

Путін поговорив з Ердоганом про Донбас напередодні візиту Зеленського до Туреччини

Напередодні президент Росії Володимир Путін телефоном обговорив з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом загострення на Донбасі. Російська сторона зазначає, що під час розмови Путін виклав російські підходи до вирішення ескалації ситуації на Донбасі, яку він вкотре назвав "внутрішньоукраїнською кризою", а також звинуватив Україну у нібито ухилянні від реалізації Мінських угод.

Як повідомлялося,  Володимир Зеленський відвідував Туреччину минулого жовтня – тоді між Києвом та Анкарою були підписані угоди у сфері оборони, пише  ТСН

Добавлено: 10-04-2021, 21:02
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх