Вбивство в центрі Дніпра: стала відома особистість кілера

Як повідомлялося раніше, 24 квітня на Соборній площі в центрі Дніпра невідомий розстріляв з пістолета водія Toyota Land Cruiser Анара Мамедова. Поранений чоловік вибіг з машини і впав на трамвайні рейки. Кілер добив нещасного, після чого зник з місця злочину.

У Дніпрі правоохоронці оголосили про підозру в умисному вбивстві Анара Мамедова іноземному громадянину 1993 року народження.


В ході досудового розслідування, вдалося встановити особу кілера, повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на Vesti.ua.


В ході слідства, правоохоронці встановили особу кілера. Ним виявився громадянин Азербайджану, - Юсиф 1993 року народження. Також в ході спецоперації в Запоріжжі затримали трьох азербайджанців, - деяких Бабаєва, Салимова і Мамедова. Повідомляється, що гості країни знаходяться в Україні легально.

В ході обшуку у них вилучили стартовий іноземний пістолет, перероблений під стрільбу травматичними боєприпасами, саморобний пістолет, корпус від гранати Ф-1, а також 30 набоїв. За даним фактом порушено чотири кримінальні справи за ч. 1 ст. 263 КК України. За версією слідства, вони можуть мати відношення до вбивства в Дніпрі.

Слідство триває.

За  матеріалами: ДП
Добавлено: 26-04-2021, 15:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх