Біля островів Балі потонула величезна субмарина

Експерти назвали причину аварії.На борту в момент трагедії перебувало 53 людини

У мережі розповіли про загибель військової субмарини, яка затонула біля Балі. Підводна хвиля тягне приречені човни на дно моря.

Експерти говорять про те, що в катастрофі індонезійського підводного човна могла бути винна масивна Підводна хвиля, яка вбила всіх на борту.

Судно зникло з радарів ще 21 квітня, і з того моменту її ніхто не бачив. На борту перебувало 53 члени екіпажу, які, на жаль, загинули.



Індонезійський підводний човен KRI Nanggala 402 був знайдений у трьох частинах на дні Балійського моря через кілька днів після зникнення.

Експерти почали висувати свої теорії, як же затонув підводний човен. Деякі вважають, що причиною трагедії стала внутрішня хвиля.



Плюс до цього, районі де сталася катастрофа, відоме своїми віроломними водами. Це ті самі хвилі, які призводять до вертикального тяжіння під поверхнею океану. Все це цілком могло потягнути човен на дно.



Підводний човен знаходився на глибині 13 метрів, тому цілком міг стати жертвою внутрішньої хвилі. За попередніми висновками фахівців, від двох до чотирьох кубометрів води обрушилося на них.



Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальний крах російської ракети-носія Союз - ФГ, яка під час недавнього запуску зазнала аварії, призвів до несподіваного імпульсу з боку Кремля.

За матеріалами: Znay.ua
Добавлено: 30-04-2021, 09:50
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх