У Мелітополі поліцейські вилучили понад 12 тис. пачок контрафактних цигарок

Нелегальний товар зберігала мешканка міста у торгівельному павільйоні та продавала місцевим курцям. Відносно правопорушниці складено  адміністративні протоколи.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

26 травня  під час рейду, який провели у Мелітополі  співробітники  районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області,  задокументовано факт продажу цигарок без марок акцизного збору. Реалізовувала товар  місцева мешканка 1995 року народження у торгівельному кіоску на ринку по вулиці Університетській. Під час огляду кіоску, правоохоронці виявили та вилучили понад 12 тисяч пачок цигарок без марок акцизного податку, а також  грошові кошти від реалізації товару. Як виявилося, жінка взагалі не мала ліцензії на продаж підакцизної групи товарів.

Відносно правопорушниці складено адміністративні протоколи  за ч. 1 ст. 164 (Зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких не має акцизного податку встановленого зразка) та ч. 1 ст. 156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Максимальна санкція інкримінованих правопорушнику статей передбачає  штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.
Добавлено: 27-05-2021, 08:13
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх