Кравчук про перенесення ТКГ і умову повернення переговорів в Мінську (ВІДЕО)

Леонід Кравчук про плівки Медведчука, президентів України і арешт Протасевича.

Перший президент України і глава української делегації в Тристоронньої контактній групі Донбасом Леонід Кравчук назвав ключовою умовою продовження переговорів в Мінську. Він вважає, що переговори в білоруській столиці не можуть тривати, поки там керує невизнаний президент. Про це він сказав в інтерв'ю YouTube-каналу "Ходять чутки".

Він підкреслив, що для збереження Мінська як майданчика для переговорів в Білорусі повинні пройти нові вибори президента.

"Якщо пройдуть додаткові вибори, виберуть нового президента, тоді будь ласка", - сказав Кравчук, коментуючи можливість повернення до переговорів у Мінську.

Він підкреслив, що не можуть бути переговори в країні, де править невизнаний президент.

"Українська делегація в Мінську не поїде. При будь-яких обставинах. Ну не можна, щоб країна, де самопроголошений президент застосовує репресивні диктаторські методи управління ... країна не може в даній ситуації бути майданчиком", - пояснив свою позицію Кравчук.

Раніше Володимир Зеленський розповів, як бачить подальші дії з припинення конфлікту на Донбасі. Також ми писали про те, що у Путіна підтвердили підготовку зустрічі із Зеленським, пишуть Подробиці 

Данілов про виконання Мінських угод: "Як у концтаборі можна провести вибори?Ситуація на окупованому Росією Донбасі нагадує концтабір.
Добавлено: 18-06-2021, 16:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх