Чому в Україну поїхали туристи з багатої арабської країни і що їм тут потрібно

У липні-серпні очікується наплив в Україну туристів з Саудівської Аравії. Але вже зараз вони заполонили площі Києва, Львова та Одеси. Чим наша країна вабить багатьох арабських туристів, і чому їх приїзд важливий для української індустрії гостинності.

20 червня в ДП Міжнародний аеропорт Львів приземлився літак авіакомпанії SkyUp, який виконав чартерний рейс між Саудівською Аравією та Україною. «Очікується, що цей рейс відкриє ряд запланованих авіакомпанією з країн Перської затоки в Україну», — повідомили в українській авіакомпанії.

Але за кілька днів до цієї події по вулицях Львова, Києва та інших українських міст вже гуляли сотні мандрівників з Саудівської Аравії. Завдяки специфічному одягу, їх можна було досить легко розпізнати в натовпі туристів.

Що привернуло саудівців до України, скільки їх ще прилетить і скільки грошей вони витратять, а також чому це важливо для української індустрії гостинності — в матеріалі НВ Бізнес.

Втеча від спеки

Старт масового прильоту туристів з Саудівської Аравії до України був даний 11 червня 2021 року. Саме цього дня в ДП Міжнародний аеропорт Бориспіль здійснив посадку літак саудівської авіакомпанії Flynas. Це був перший прямий рейс, який з'єднав Королівство Саудівська Аравія (КСА) та Україну.

За матеріалами: НВ
Добавлено: 22-06-2021, 11:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх