Крим. Трупи дельфінів закопують у піску, на частині пляжів купатися заборонено (ФОТО+ВІДЕО)

В окупованому Криму на косі Беляус прямо на пляжах лежать мертві дельфіни. Очевидці стверджують, що тварин ніхто не прибирає, тому місцеві жителі закопують їх у пісок.

OBOZREVATEL зібрав фото та відео порожніх пляжів Криму (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця). За словами очевидців, трупи дельфінів розкладаються на сонці, поширюючи "нестерпний трупний сморід у радіусі більш ніж 300 метрів". Відпочивальники розповідають, що частина пляжів у Криму закриті, оскільки забруднені, і купатися в морі заборонено.

"Жителі самі як можуть намагаються ліквідувати наслідки, але не думаю, що це гарна ідея – присипати піском 200 кг туші, що розкладається. Перша хороша злива, і весь цей жах знову опиниться на найвиднішому місці", – говорять туристи.


На косі Беляус прямо на пляжах лежать мертві дельфіни


У Криму закопують трупи дельфінів

Глава Окунівського сільського поселення Чорноморського району Криму Олександр Шконда розповів ForPost, що з цією проблемою до нього зверталися два тижні тому. За його словами, коли є можливість когось відправити, то це роблять і в підсумку закопують дельфінів.


Пляжі в Криму пустують 

Він зазначив, що жителі зв'язалися з ветеринарною службою, тому адміністрація Окунівки дельфінами більше не займалася.

Нагадаємо, на території окупованого Криму спостерігається невелика кількість туристів. До того ж на нинішній день ціни на відпочинок продовжують рости, але вони не завжди відповідають сервісу.

До речі, на сьогоднішній день у Криму збільшили кількість точок відбору морської води, зокрема на холеру, тому купання в морі небезпечно. Так, є ризик розвитку епідемічних ускладнень кишковими інфекціями.


Що відбувається на пляжах Криму


Людей на пляжах Криму майже немає


Де розташована коса Беляус

Як писав OBOZREVATEL раніше, росіяни незадоволені цінами на відпочинок у Криму. Після того, як їм заборонили літати до Туреччини, а перельоти на курорти в Єгипет досі так і не відкрили, громадяни РФ вимушені викладати кругленькі суми за відпустку без хорошого сервісу, біля холодного моря в Сочі або окупованому українському півострові.

Добавлено: 24-06-2021, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх