Росія стягує до окупованого Криму ешелони з військовою технікою (ВІДЕО)

З материка в окупований Крим техніка йде ешелонами. Про це пишуть низка російських ЗМІ, які публікують відповідні відео очевидців. Як повідомляють деякі телеграм-канали, стягування техніки відбувається від 24 березня. Більше того, біля українського кордону також фіксували і російські бойові вертольоти.

Очевидці публікують відео. Росія також активізувала військові дії на сході України

Очевидці публікують відео. Росія також активізувала військові дії на сході України. Про це пишуть низка російських ЗМІ, які публікують відповідні відео очевидців.

Як повідомляють деякі телеграм-канали, стягування техніки відбувається від 24 березня. Більше того, біля українського кордону також фіксували і російські бойові вертольоти.

Відео Росія стягує до окупованого Криму військову техніку


1 квітня в сюжеті ТСН.19:30 повідомлялося, що з материка в окупований Крим техніка йде ешелонами. Росія стягнула до наших кордонів до 25-ти батальйонно-тактичних груп. Це може свідчити про можливість вторгнення — попереджає з трибуни парламенту Головнокомандувач Збройних сил України.

За даними аналітиків Центру військово-правових досліджень окупанти сформували в Криму військове угрупування кількістю до 40 тисяч людей. А у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони доповідають про підготовку інформаційних спецоперацій. 

За матеріалами: ТСН

Добавлено: 3-04-2021, 20:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх