Як в США святкували День незалежності (ВІДЕО)

День незалежності відзначили Cполучені Штати: свято вдалося провести без коронавірусеніх обмежень. Хоча поставленої мети, а це вакцинувати донині 70% дорослого населення, не дотягли 3%. Відзначали своє свято американці масовими гуляннями, поїданням хот-догів на швидкість, а також феєрверками.

У країні провели процедуру натуралізації.


Як все відбувалося, розповіли в сюжет і ТСН.Ранок 5 липня

Стати громадянином Сполучених Штатів Америки в день народження країни: на днях процедуру натуралізації проходять тисячі нових американців. Крім того, 39 вдалося отримати свої документи в маєтку першого президента і засновника Сполучених Штатів Джорджа Вашингтона. Для повного занурення в атмосферу військові реконструктори в вовняний формі, серцевому від спеки, розповідають сучасникам про далеке минуле і демонтсрують маленьким американцям, ніж грали їхні однолітки позаминулого століття.

За п'ять хвилин громадяни обмахуються віялами-прапорами. Олександр - народився в Молдові, але його мати - українка. Шість років тому він виграв грінкарту - право переїхати в США, і тепер американський військовий. Евелін І Пол вперше прііхали сюди з Канади 36 років тому на роботу. Тут народилися їхні троє дітей і семеро онуків. Кажуть, давно відчувають себе, як вдома. Після колективної присяги новоспечені американці йдуть на пікнік.

Екстремальний пікнік влаштували в Нью-Йорку. Традиційне щорічне поїдання хот-догів на швидкість - це справа не для любителів. Переможець за десять хвилин з'їв 76 штук. Джо Чеснат - професійний непереможний їдець хот-догів ось уже 15 років.

За матеріалами: ТСН

Добавлено: 5-07-2021, 10:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх