Вниманию представителей общественных организаций

3 ноября 2010 г. Постановлением КМУ № 996 установлен новый порядок формирования Совета общественности при органах исполнительной власти. До 11 февраля 2011 г. во всех регионах при всех органах исполнительной власти должны пройти учредительные собрания советов общественности.
В состав Совета общественности могут входить представители:
- общественных организаций;
- благотворительных фондов и организаций;
- профессиональных союзов;
- организаций работодателей;
- религиозных организаций;
- негосударственных СМИ;
- других непредпринимательских организаций и учреждений.
Во исполнение вышеуказанного Постановления Запорожская ОГА 29.11.2010 г. объявила о приеме документов делегированных представителей в состав инициативной рабочей группы по проведению учредительного собрания по формированию Совета Общественности при Запорожской ОГА.

Обращаю внимание на конечный срок приема документов – до 02.12.2010 г.

Для того, чтобы стать участником инициативной группы, необходимо подать заявление (Постановлением не предусмотрена подача других документов), но Запорожская ОГА предлагает подать пакет документов, необходимый для принятия участия в избирательном процессе.


Председатель Правления
ЗООО «Народная защита» Наталия Заболотная
 
Полный текст объявления ЗОГА:

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!
На виконання п.8 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органу виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній в мм. Києві та Севастополі державних адміністраціях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996, управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації повідомляє про початок підготовки до створення ініціативної робочої групи з проведення установчих зборів для формування Громадської ради при Запорізькій обласній державній адміністрації.
Пропозиції щодо кандидатур до складу ініціативної робочої групи просимо подавати до 02.12.2010 року до управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації (69107, м.Запоріжжя, пр.Леніна, 164, к.668). Від кожного інституту громадянського суспільства може бути подан одна кандидатура.
Пропозиції щодо кандидатур до складу ініціативної робочої групи повинні містити:
1. рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі у складі ініціативної робочої групи, засвідчене печаткою (у разі наявності);
2. біографічну довідку делегованого представника інституту громадянського суспільства, у якій обов’язково зазначається прізвище, ім’я (всі власні імена), по батькові представника, дата народження, адреса місця проживання, контактний телефон, освіта, місце роботи та посада, характеризується досвід діяльності у відповідному інституті громадянського суспільства.
3. копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства.
За додатковою інформацією звертатись за телефонами 239-02-31 (Зубченко Олександр Сергійович) та 239-05-89 (Мяло Павло Іванович).
3 ноября 2010 г. Постановлением КМУ № 996 установлен новый порядок формирования Совета общественности при органах исполнительной власти.

Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації
Добавлено: 1-12-2010, 08:54
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх