Запорожский облсовет включил в повестку дня мораторий на повышение тарифов

Депутаты Запорожского облсовета включили в повестку дня проект решения о принятии моратория на повышение тарифа.

Напомним, депутатам при подготовке к сессии рассматривали сразу пять проекта решения, связанные с мораторием на повышение тарифов.

В частности, на рассмотрение коллег проект решения «Про звернення до Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, про скасування постанов та до Верховної Ради України щодо встановлення мораторію на підвищення тарифів на комунальні послуги» внес Владимир Байда. «Про встановлення мораторію (заборони) на введення з 01 серпня 2016 року в дію підвищених цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги в Запорізькій області» предложил Ярослав Гришин.

«Про встановлення мораторію (заборони) на введення з 01 липня 2016 року в дію підвищених цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги в Запорізькій області» предлагал на рассмотрение Александр Старух. «Про ухвалення звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України з вимогами  впровадження мораторію на підвищення тарифів ЖКП, заборони нарахування пені, створення тимчасової слідчої комісії з розслідування підвищення тарифів, офіційного оприлюднення методики розрахунків та обґрунтування підвищення тарифів на ЖКП» предлагал Юрий Ружин.

Онлайн-репортаж с внеочередной сессии Запорожского облсовета смотрите здесь.
Добавлено: 28-07-2016, 13:11
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх