Заступився за дівчат: в Павлограді жорстоко вбили підлітка (ВІДЕО)

Вбивство сталося у вівторок ввечері, 30 березня. В поліцейський відділ реагування патрульної поліції звернувся підліток, який розповів, що його друга порізали ножем. Він же вказав на чоловіка, причетного до скоєння злочину. Поліцейські затримали 42-річного місцевого жителя, повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

"Між 16-річним хлопцем та чоловіком виникла сварка, під час якої зловмисник вдарив ножем в груди потерпілого. Від отриманих травм неповнолітній помер на місці події", - зазначають у відомстві.

За даними telegram-каналу "** евий Дніпро", компанія підлітків гуляла по покинутій території. Вони випадково зустріли наркомана, який поліз приставати до дівчаток. 16-річний хлопець заступився за подруг і отримав два ножових поранення в груди. Медики прибули тільки через 15 хвилин, коли на землі вже лежав труп.

Також в співтоваристві "Павлоград. Україна" в facebook уточнюють, що вбивство сталося на території Хімзаводу. Чоловік був сильно п'яні і після вбивства спробував сховатися. Однак, друзі загиблого змогли простежити за ним і викликати поліцію, пише Телеграф

Добавлено: 1-04-2021, 17:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх