У Дніпрі від ускладнень після COVID-19 помер відомий ведучий

У Дніпрі помер від ускладнень, який викликав коронавірус, відомий радіоведучий Олександр Летичівський.

У понеділок, 17 травня, в лікарні Дніпра пішов з життя Олександр Летичівський. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію Facebook на сторінці ведучого.

Олександр був радіоведучим авторської програми «Бородаті анекдоти». Протягом довгих років він радував радіослухачів добірним гумором. 30 квітня Олександр повідомив на своїй сторінці Facebook про те, що потрапив до лікарні з COVID-19. Потім його дружина повідомила, що він потрапив в реанімацію. Але, на жаль, хвороба виявилася підступна і 17 травня стало відомо про смерть радіоведучого з Дніпра. Інформатор висловлює співчуття близьким померлого.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли вам про те, що в Дніпрі померла жінка, якій мати віддала свою нирку. Також ми говорили, що пішла з життя лікар Центру матері і дитини імені Руднєва, яка врятувала безліч дітей. Крім того, Інформатор писав про те, що на 101-му році життя помер найстаріший журналіст Дніпропетровської області.


Також за даними Міністерства охорони здоров'я, за 24 години в Дніпропетровській області підтвердили 220 нових випадків коронавируса (без урахування міста Дніпро).


За матеріалами: Інформатор
Добавлено: 18-05-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх