Повторні вибори в Україні в 13 областях

У місті Конотоп Сумської області проводять повторні вибори мера. Їх призначили після того, як 16 листопада стало відомо, що Олександр Луговий, який переміг на виборах, помер від ускладнень, пов'язаних із COVID-19.

24 січня в Україні відбуваються повторні місцеві вибори. Про це повідомляє пресслужба Центральної виборчої комісії.

У 13 областях вибирають депутатів міських (одна людина), селищних (13 осіб) та сільських (40 осіб) рад.

Також проводять вибори голів Брошнів-Осадської селищної ради (Івано-Франківська область), Уланівської (Вінницька область) і Мурованської (Львівська область) сільських рад, зазначає "Укрінформ".

Окрім того в місті Конотоп Сумської області проводять вибори мера. Їх призначили після того, як 16 листопада стало відомо, що Олександр Луговий, який переміг на виборах, помер від ускладнень, пов'язаних із COVID-19.

25 жовтня 2020 року на всій території України, крім анексованого Криму й окупованих районів Донецької та Луганської областей, відбулися місцеві вибори. Громадяни України обирали міських, сільських і селищних голів, а також депутатів обласних, районних, міських, сільських і селищних рад. Вибори вперше провели згідно з новим Виборчим кодексом – за пропорційною системою з відкритими списками. За інформацією Центрвиборчкому України, явка становила 36,88%.

За матеріалами: Гордон
Добавлено: 24-01-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх