В Дніпрі поліцейські влаштували розборки на кулаках (ФОТО+ВІДЕО)

У Дніпрі конфлікт патрульного з начальником переріс в бійку. За словами підлеглого, її причиною став зібраний ним компромат на керівництво місцевого відділу поліції. У керівника інша версія.

У Дніпрі між патрульним поліцейським і заступником начальника Управління патрульної поліції стався конфлікт, який переріс у бійку. В результаті обидві сторони заявили про нанесення один одному тілесних ушкоджень.

Патрульний Максим Калиняк стверджує, що його побив майор В'ячеслав Маслюк, а причиною нападу нібито стало те, що Калиняк збирав компромат на керівництво і планував передати інформацію нардепам і президенту. «Головний нападник, який бив мене - це Маслюк. Мене тримав за ліву руку співробітник відділу кадрів. На жаль, я не знаю його даних.

Також брав участь в бійці начальник відділу кадрів Ісенко », - розповів старший сержант патрульної поліції Дніпропетровської області Максим Калиняк.


Після інциденту потерпілий викликав швидку допомогу. Його госпіталізували в міську лікарню №6 зі струсом мозку. За словами Максима Калиняка нападники його били, бо боялися правди.

Сержант запевняє, що найближчим часом збирався їхати до Києва для того, щоб передати дані про корупційні схеми деяких співробітників управління. «Дах перевізники негабаритних вантажів. У мене є записи, де мені дають накази їх відпускати і не виписувати штрафи. Відділ безпеки дорожнього руху підробляє службові документи, а балансоутримувач, заносить гроші щоб його не притягали до відповідальності », - поділився Максим Калиняк.



У свою чергу, майор В'ячеслав Маслюк, якого звинувачують у побитті підлеглого, має іншу версію подій. Каже, що Максим Калиняк заважав йому пройти по коридору через що довелося зробити зауваження. В даний момент за фактом інциденту ініційована службова перевірка.

Учасники конфлікту написали один на одного заяви про побиття. «Зокрема у майора поліції закрита черепно-мозкова травма, і забій грудної клітини. Обидва поліцейських звернулися з письмовими заявами до слідчого відділу ГБР. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань », - розповіла спікер прес-служби патрульної поліції Дніпра Людмила Копиленко.


За матеріалами:  Відкритий

Добавлено: 19-05-2021, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх