У Дніпрі величезні затори через приїзд чиновників з Києва

У Дніпрі через відключені світлофори пробки по всьому місту: які вулиці краще об'їхати, 27 травня у Дніпрі відбудеться міжнародний інвестиційний форум UkraineInvest Talks Dnipro.

У Дніпрі зранку 27 травня вимкнули світлофори. У результаті на дорогах опинилися величезні затори. Все через приїзд прем'єр-міністра, членів парламенту та керівництва Офісу Президента.

Джерело: Информатор

Що відомо про затори у Дніпрі

Світлофори вимкнули ще о 07:45. За попередніми даними, регулятори руху увімкнуть о 16:00. Наразі вони блимають жовтим світлом.



Які вулиці варто оминати/ Калиновая — Слобожанский

Найбільша тягучка з автомобілів утворилася на Новому мосту та Слобожанському проспекті. Весь транспорт там просто стоїть.

У центрі міста великий затор на вулицях Фабра, Коцюбинського, Липинського, Словацького, а також на проспекті Поля. Крім того, є ускладнення руху на вулицях Магдебурзького права, Шмідта, Старокозацькій, Вернадського, Барикадній, Самарського та на проспекті Яворницького. 

Затори є також на Донецькому шосе та Центральному мосту.


У Дніпрі виникли великі затори


Дніпро "стоїть" через приїзд Шмигаля

Чому чиновники їдуть у Дніпро

27 травня у Дніпрі відбудеться міжнародний інвестиційний форум UkraineInvest Talks Dnipro. Його має відкрити прем'єр-міністр Денис Шмигаль, повідомили на сайті Кабміну. Крім того, захід відвідають члени Верховної Ради, місцева влада та бізнесмени.

27 травня в Дніпрі відбудеться перша міжнародна конференція "UkraineInvest Talks: Dnipro". Вона покликана популяризувати інвестиційне середовище в регіонах України. Але на неї пустять тільки телевізійні канали, а іншим представникам ЗМІ доведеться стежити за онлайн трансляцією. Таке рішення викликане дотриманням карантинних норм. При цьому масові заходи в місті не скасовують і інші виїзди проводять, без обмежень.

Сама конференція буде проходити в бізнес-центрі «Кадашевской» на вулиці Барикадній, 16. На зустрічі буде Прем'єр-міністр України Дениса Шмигаль і заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко. Крім цього з'їдуться майже всі представники обласних державних адміністрацій, народні депутати, міжнародні інвестори.

За матеріалами: 24tv.ua, 056.ua , Інформатор
Добавлено: 27-05-2021, 11:58
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх