У центрі Києва вимкнули світлофори для проїзду кортежу прем'єр-міністра (ВІДЕО)

Поліція регулювала рух машин самостійно

Заради зручного руху кортежу прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля в центрі столиці були вимкнені світлофори, а співробітники поліції організували "зелений коридор". Відеоролик проїзду транспортних засобів оприлюднив телеграм-канал "Політика Країни".

На відео можна побачити, як правоохоронці вимкнули в урядовому кварталі чотири світлофора і почали регулювати рух автомобільного транспорту самостійно. Даний відеоролик був знятий неподалік від будівлі Верховної Ради України на вулиці Грушевського.

Нагадаємо, що раніше журналісти помітили, як кортеж Петра Порошенка рухався вулицями Києва зі швидкістю 130 км / год. За даними засобів масової інформації, "Мерседеси" екс-президента тричі порушили ПДР за 15 хвилин. Два Mercedes-Benz лідера "Європейської солідарності", не чекаючи на світлофорі, повернули ліворуч з крайнього правого ряду на Володимирському узвозі, хоча це дозволено тільки з двох лівих смуг. Авто перетнули лінію розмітки, щоб "втиснутися" в потік машин. Кортеж рухався на швидкості 130 км / год на ділянці, де є обмеження в 80 км / год.

Третє порушення журналісти помітили там, де не можна перевищувати 50 км / год — екс-президент рухався на швидкості 120 км / год, , пише Comments.ua
Добавлено: 19-05-2021, 15:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх