У Дніпрі почалося будівництво нового терміналу аеропорту

У Дніпрі будівництво нового аеропорту перейшло в активну фазу.

У Дніпрі почалося будівництво терміналу нового аеропорту, передає Depo.Днепр з посиланням на пост в Facebook бізнесмена з Дніпра Вадима Єрмолаєва.

"Сьогодні бетонний завод" Ельба "заливає першу монолітну плиту нового терміналу аеропорту в Дніпрі. Буде залито 200 кубометрів бетону. На об'єкті працює наш новий бетононасос - зі стрілою довгою 48 метрів", - написав він.


Скрін посту Вадима Єрмолаєва про новий аеропорт Дніпра


Перша монолітна плита в новому терміналі аеропорту Дніпра

Таким чином, поки в Києві шукають нового підрядника на будівництво нового аеродрому і злітної смуги в Дніпрі, будівництво самого терміналу вже почалося.

Навколо будівництва нового терміналу ледь не виник скандал. На початку березня з'явилася інформація, що нібито DCH відомого харківського бізнесмена Олександра Ярославського припинило будівництво терміналу. Причиною називалося як раз те, що держава нічого не робить на аеродромі. У Києві назвали це "вкиданням" і запевнили, що все йде за планом.

Більш того, проектувальник терміналу аеропорту Дніпра оприлюднив візуалізацію нового будови. Він виконав ескізний проект, проектування і проект підготовчих робіт до будівництва терміналу. Проект отримав позитивний висновок державної експертизи.


проект нового терміналу в Дніпрі

Нагадаємо, оголошений новий тендер на будівництво аеродрому в Дніпрі, де кінцевий термін виконанню робіт - 2024 рік.

За матеріалами:  Depo.Днепр
Добавлено: 30-07-2021, 15:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх