У Дніпрі відзначили День прапора

На свято завітали правоохоронці, рятувальники, чиновники, містяни та гості з усіх громад області. Усіх привітав Володимир Зеленський. Його звернення транслювали на екрані. Потім біля Президента у Черкасах підняли найбільший стяг міста. Одночасно із ним прапори замайоріли й у всіх інших куточках країни. Дніпро теж долучився до загальнонаціональної акції.

«В такий ранішній час якби сказати, дуже приємно те, що люди настільки поважають свято, що змогли сюди прийти для того, щоб вшанувати прапор», — говорить жителька Синельникового Маргарита Шпак.
«Це наш символ свободи, це наш оберіг і я хочу сказати, що під синьо-жовтим прапором кожного дня наші військові боронять Незалежність нашої країни», — говорить перший заступник голови обладміністрації Володимир Орлов.
Святкування Дня прапора продовжилось на площі Героїв Майдану. Там за допомогою пожежних драбин двоколор підняли на висоту 30-ти метрів. Такий флешмоб став символом нескореності держави, каже міський голова.

«Ми зробили цей флешмоб. Скажу вам так, що це майже найбільший прапор, який підняли технічними засобами на пожарних машинах. Тому ми сподіваємося, що цей рекорд буде встановлено і внесено в Книгу Рекордів України. А, може, даже у Книгу Рекордів Гінесса», — говорить міський голова Борис Філатов.
«Ми трішки потренувалися і за допомогою пожежної автодрабини та клінчатого підйомника ми втілили це в життя. Прапор він один із найбільших в Україні. І його висота 18 метрів, ширина — 12 метрів», — говорить начальник ГУ ДСНС в області Андрій Кульбач.



За матеріалами: 34.ua
Добавлено: 23-08-2021, 16:50
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх