На День Незалежності у Запоріжжі відбудеться військова хода та масштабний концерт за участю зірок

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

Директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації Владислав Мороко під час наради голови облдержадміністрації Олександра Старуха зі структурними підрозділами розповів, що очікує запоріжців та гостей свята.

Так, 23 серпня, на День прапора о 9.00 на всіх територіях, районах, громадах, населених пунктах Запорізької області одночасно піднімуться синьо-жовті стяги. Найбільший прапор замайорить на острові Хортиця на реконструйованому кургані Єдності.

Цього ж дня о 17.00 біля театру ім. В. Г. Магара відбудеться святковий флешмоб, а у запорізькій філармонії о 19.00 заплановане масштабне світлове шоу.

На День Незалежності, 24 серпня, центром міста пройде військова хода. Також на запоріжців очікує виставка бойової техніки та виступ військового оркестру.

Ввечері на каскаді фонтанів «Райдуга» всіх охочих запрошують на музичний концерт. Як стало відомо, перед запоріжцями виступить відомий хореограф Влад Яма, який теж є вихідцем із Запоріжжя. Також запрошені інші зірки, які наразі не повідомляються, щоб залишити для запоріжців декілька сюрпризів. Вхід на концерт буде вільним для всіх охочих.
Добавлено: 18-08-2021, 05:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх