Мер Дніпра першим у країні підписав меморандум із муніципалітетом Ізраїлю

Дніпро першим серед міст країни підписав міжнародний меморандум щодо Ізраїльсько-української програми прискорення зростання стартапів. Ця ініціатива розроблена спеціально для масштабування міжнародних ізраїльсько-українських стартап-компаній та бізнес-проектів, повідомляє міськрада.

Дніпро – місто талановитих людей, які вміють працювати. Місто бізнесу та інновацій. Тут завжди цінують взаємовигідну співпрацю та відкриті до нових можливостей, — сказав мер Дніпра Борис Філатов під час підписання меморандуму, яке проходило у Києві під час великого українсько-ізраїльського інноваційного саміту.

Спільна програма створює нові можливості для ізраїльсько-українських стартап-компаній. Очікується, що це спростить розробникам подальше залучення інвестицій та дозволить швидше вийти на міжнародну арену.



За словами директора департаменту розвитку бізнесу муніципалітету Нетанії (Ізраїль) Ірени Лівшиць, це справді перший випадок такої колаборації муніципалітетів на тлі технологій, новаторства та бізнесу. Ми, напевно, вперше створюємо спільну екосистему, яка передбачає просування стартапів.

Зі свого боку, засновниця та директор агенції «Глобальна Ізраїльська ініціатива» Олена Новгородська назвала цей проект стратегічно важливим:

Ми щасливі, що знайшли від імені цих муніципалітетів надійних партнерів. У нас є розуміння того, що шлях буде довгим (адже проект стратегічно важливий), і це перші значні кроки.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в одній із запорізьких шкіл спалахнув скандал. Маму попросили не приводити доньку-першокласницю до школи

За матеріалами: Міськрада
Добавлено: 16-12-2021, 09:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх