Допит в облУМВС, кислота на машині - день видався вдалим

Допит в облУМВС, кислота на машині, мітинг ПР, Майдан, що довів єдність громади і свідчення в Жовтневому РВ... День вдався насиченим і загалом позитивним.

Радує те, що допит по справі "блокування" міської ради тривав не більше 40 хвилин. Не радує, що свідчення у Жовтневому РВ щодо моєї машини, облитої кислотою, тривали більше 2,5 години.
Висновок: більше ніколи добровільно не ходитиму в РВ. Тим паче, що сенсу практично ніякого. Ну не зможуть вони знайти організаторів, а максимум покарають якого-небудь гопника-наркомана, якому заплатили 50 грн.

Не радує те, що тепер потрібно перефарбовувати півмашини, якщо не всю. Але радує, що запорізька громада самостійно вирішила профінансувати ремонт.
Висновок: це рішення громади і є справжнім сенсом Майдану і це саме те, чого так боїться нинішній режим. Нашої організованості, стійкості і єдності.

Радує те, що ПР змогла зібрати на свій мітинг тільки бюджетників і працівників заводів в робочий час. Це означає, що добровільно до них би не прийшов ніхто. І вони це розуміють. Не радує, що через це лікарні, школи, комунальні КП та заводи з 14.00 залишились без працівників.

І останнє. Хочу висловити подяку тим, хто пожертвував мені на ремонт:
1) зібрано на Майдані - 3566 грн
2) передано рухом "Запорожье против беспредела" - 2000 грн
3) передано Таїсії Мельниченко - 1300 грн.
Всього - 6866 грн.

Дякую Вам!
Добавлено: 18-12-2013, 00:13
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх