Зеленський прокоментував заборону "медведчуківських" телеканалів

Президент вперше прокоментував заборону телеканалів, які належать нардепу Тарасу Козаку, наближеного до кума президента Росії Володимира Путіна Віктора Медведчука. Володимир Зеленський опублікував коротке пояснення для міжнародної спільноти з приводу санкцій СНБО

Англомовне заяву президента з'явилася в його акаунті в Twitter, передає Цензор.НЕТ.

"Санкції - це складне рішення. Україна рішуче підтримує свободу слова, (але) НЕ пропаганду, профінансовану агресором проти нашої країни, підриває Україну на шляху до європейської та євроатлантичної інтеграції. Боротьба за незалежність - це боротьба в інформаційній війні за правду і європейські цінності" , - написав Зеленський.

Нагадаємо, 2 лютого ввечері президент Володимир Зеленський своїм указом ввів в дію рішення РНБО про санкції проти нардепа ОТЗЖ Тараса Козака і трьох фактично належних йому каналів - "112 Україна", "NewsOne" і "Zik".

Хоча документ вступав в дію з півночі, провайдери почали відключати сигнал раніше.

Телеканали медіахолдингу нардепа Козака, що потрапили під санкції РНБО, заявили про політичну розправу з боку президента Зеленського і намір боротися за своє право "віщати для українців, доносити правду до громадян і бути в ефірі"
Добавлено: 3-02-2021, 11:38
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх